Eija Honkakoski

Soveltavaa teatteria ja draamaa sekä teatteriopetusta ja teatteriohjausta.

Erityisenä kohderyhmänä nuoret sekä haavoittuvassa asemassa olevat erityisryhmät, kuten miepä-kuntoutujat ja vangit. Ryhmäytystä sekä ryhmäytyskoulutusta. Soveltavan teatterin ja draaman työkalujen koulutusta sote-ammattilaisille. Vahvuutena herkkä kohtaaminen ja turvallisen työskentely-ympäristön luominen.

Eija Honkakoski
Puh. 050 5590979
honkakeija@gmail.com
Kouvola

Eija Honkakoski


Soveltavaa teatteria ja draamaa sekä teatteriopetusta ja teatteriohjausta.

Erityisenä kohderyhmänä nuoret sekä haavoittuvassa asemassa olevat erityisryhmät, kuten miepä-kuntoutujat ja vangit. Ryhmäytystä sekä ryhmäytyskoulutusta. Soveltavan teatterin ja draaman työkalujen koulutusta sote-ammattilaisille. Erityisenä vahvuutena herkkä kohtaaminen ja turvallisen työskentely-ympäristön luominen.

honkakeija@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *